HAI SĂ NE ÎMPRIETENIM CU STRĂBUNICA GĂRGĂRIȚĂ!

Ea este străbunica gărgăriță, ultima rămasă din neamul buburuzelor galbene, cunoscute pentru înțelepciunea lor. Știai că există și gărgărițe galbene? Poate că nu au ochelari și nici eșarfă roșie pe cap, dar ele există cu adevărat 🙂

În povestea Iepurele Înțelept și secretul poveștilor, străbunica gărgăriță e cea care le îndrumă și le povățuiește pe gâze pentru că este cea mai în vârstă și mai înțeleaptă. Iar când Neculoarea, o ceață întunecată, gri și înfricoșătoare, se abate asupra Ținutului Insectelor, toate gâzele fug la ea ca să afle de ce li se întâmplă o asemenea nenorocire.

Ți-ar plăcea să o colorezi pe străbunica gărgăriță?

Mai jos este o planșă alb-negru care poate fi imprimată și colorată așa cum îți dorești. Doar apasă pe fotografie și ea se va deschide într-un format ușor de imprimat.

Când ai terminat de colorat, îmi poți trimite desenul tău dacă vrei. Mie mi-ar plăcea să îl văd și să îl pun aici, pe această pagină, pentru ca și ceilalți copii să îl poată admira. Mi-l poți trimite pe adresa de e-mail: a.iatagan@gmail.com. Tot acolo poți să îmi adresezi întrebări și eu îți voi răspunde cât voi putea de repede. Ce spui? Îmi trimiți desenul tău?

Iepurele Intelept si secretul povestilor

Dacă ți-a plăcut de străbunica gărgăriță, poți citi povestea ei și a libelulei Carla. Cartea Iepurele Înțelept și secretul poveștilor se găsește în toate librăriile din țară, dar și în librăriile online.